Translater

teller

vrijdag 27 januari 2012

Poesje maaaaaaauw
Tja poesjes miauwen dus dan daar maar eens mee aan de slag ermee ...komt er weer wat rust hier in de hobbykamer ...dat gemiauw hier de hele dag ;-).
Dit kaartje is op de volgende manier gemaakt ...men neme 1 miauw ...en stempeld deze af met zwarte menento op een witte kaart.Kleur de oogjes in met bruine stift en de strik met paars.Neem dan een mooie stempel van orchideen in een mandje en zet deze ook met zwart langs de miauw .Kleur het mandje bruin ,de blaadjes groen ,de steeltjes bruin en de blommekes paars en rose.Plak nu de witte kaart op een mooi stukje paars-lila design papier en mat dit geheel op een stuk zwarte cardstock. Pak een mooi stukje rose lint en plak dit over het zwarte papier.Een paar mooie bling bling steentjes erbij ..tja t oog wil ook wat he ??
Neem een lila kaart en plak daar dan de zwarte kaart op ..tja je kunt maar ergens mee bezig zijn hahaha en daar is de kaart MIAUW !!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe ,groetjes Rosita

2 opmerkingen:

 1. Hoi Rosita, wauw miauw, wat een mooie en ook grappige kaart.De peos lijkt wel op die uit "Pluk van de Petteflet"' van A.MG. S.!
  En de kleuren zo leuk bij elkaar..
  Super!
  Gr, ALix

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit geweldig leuk gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita