Translater

teller

maandag 23 januari 2012

DaydreamsEen hele tijd geleden kreeg ik van mijn vriendin Chrisje wat stempelafdrukjes ,met de woorden ...hier kun jij vast wel iets leuks mee doen.Wat een straf voor mij ,verplicht moeten freubelen ahahah ,dankjewel Chrisje ik ben er blij mee ;-).
Bij die afdrukjes zat ook dit mooie meisje ,wat een dotje !De kaart is als volgt gemaakt.Als eerste de afdruk op wit papier met zwarte inkt en deze deze om het meisje heen gesponsd met oranje disstres inkt.Het kaartje toen gemat op zwarte cardstock.Toen op wit stempel papier 4x de tekst daydreams in t oranje gezet en daarna 4x met zwart en dan net niet op de andere tekst maar een klein beetje erboven of eronder zodat je ze allebei nog kunt zien en lezen.De randen van de witte kaart gesponsd met oranje inkt en t geheel weer gemat op een zwarte cardstock.Daarna dit weer op een oranje cardstock gezet ,de kaart gesneden en de randen gesponsd met zwarte inkt en dat was t dan ...de daydreams kaart was klaar .

Bedankt voor t kijken maar weer ,lieve groetjes Rosita

4 opmerkingen:

 1. oooooooooooo die is er mooi geworden!!
  Knuff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Rosita,

  bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn "fantasy insects" ! Je commentaar was zo leuk dat ik dadelijk dacht : "ik moet die eens terug bezoeken " :)

  Jouw kaart hier is ook mooi : de stempel is inderdaad een hele mooie fotostempel.
  Wat ik heel leuk vind aan je kaart is het dubbel stempelen van de tekst als een soort schaduw. Dit geeft iets extra's aan de tekst en het geheel.

  groetjes uit Belgiƫ
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Rosita.
  Wat heb je een mooie kaart gemaak, die dubbele tekst is zo mooi gevonden..
  Ik heb je allanger gevolgd en nu ik een eigen blog heb kan ik mij dus "in het echt" bij jouw volgers aansluiten!
  Ik kom gauw weer eens kijken,
  groetjes ,ALix

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita