Translater

teller

woensdag 25 januari 2012

3 blije guppies ;-)


Een kaart met 3 blije guppies ,tja das ook wel iets voor mij ;-)
Deze clown stempel had ik al een tijdje liggen en eigenlijk maar steeds geen idee wat ik daar nu mee zou gaan doen ...Tja toch maar eens afgedrukt en ..........toen ging t vanzelf ;-) Als eerste heb ik de afdruk gezet met zwarte stazon op wit papier.Daarna heb ik alles ingekleurd met viltstift.De witte kaart gemat op geel cardstock ,dit weer gemat op oranje cardstock ,dit geheel weer gemat op een donkerrood cardstock ...jaaaaaaaaaa t loopt in de papieren zo ahaha .Dat alles weer gemat op een streepjes design papier en dat toen weer gemat op mooi oranje cardstock en daar een kaart van gevouwen ..pfffffffff je kunt maar iets bedenken ;-)op de hoekjes nog even wat mooie bloemetjes en splitpennetjes en zie daar .............3 blije guppies op 1 kaart ;-)

bedankt voor t kijken ,groetjes Rosita

5 opmerkingen:

 1. Hoe kom je op het idee. Is een hele vrolijke kaart geworden zeg met al die kleuren.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kaart! Heb al eerder gepoogd een reactie te plaatsen, maar kreeg alleen maar een blanco veld...En nu is ht systeem super traag...De kist is in het "eggie" véééél mooier en de kaarten in de vorige posts zijn ook super, net als deze trouwens! Wat een vrolijkerd! Lieve knutselgroetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha! Nou, ik vind hem kei- en keileuk, Rosita! De kleuren zo mooi bij elkaar, ik word er vrolijk van als ik er naar kijk!
  We kunnen wel wat kleurtjes gebruiken, het is zo grauw buiten!
  Groetjes, ALix

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke vrolijke kaart.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita