Translater

teller

zondag 31 augustus 2014

Soms gaat t even net wat anders ...


Al 4 jaar ben ik heel graag en vaak bezig met mijn blog .
Projecten plaatsen , altijd tekst en uitleg erbij .
Zoveel mogelijk alles uitgebreid  en duidelijk beschrijven zodat jullie.... mijn lieve blogstalkers 
ook aan de slag kunnen om een kaartje of een werkstuk te maken .
De laatste maanden word t typen steeds moeilijker voor me .
Ik doe zo ontzettend lang  over 1 berichtje en vaak moet ik t typen over de hele week verdelen en iedere dag een paar regels doen .
Het typen begint echt een grote straf voor me te worden .

                      Jammer genoeg kan ik  niet al mijn projecten meer  heel  uitgebreid beschrijven !
Ik weet  niet meer hoe ik dat voor elkaar moet krijgen ..echt niet !! 
Ik wil ontzettend  graag blijven freubelen en genieten van mijn hobby en als ik veel typ gaat dat ten koste van mijn handjes en kan ik niet meer knoeien en kliederen en ik kan toch echt niet  zonder mijn vieze vingers ;-)

NATUURLIJK ga ik niet STOPPEN met mijn blog ..OOO ik moet er NIET aan denken ...nee hoor GEEN haar op mijn hoofd dat daaraan denkt ;-)


Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben en toch heerlijk op mijn blog blijven kijken .

Mocht je vragen over een bepaald project hebben over hoe of wat t gemaakt dan beantwoord ik die natuurlijk nog steeds met veel plezier ;-) waarschijnlijk wel telefonisch mijn kwebbel werkt gelukkig nog goed hihihii .

Veel liefs Rosita 15 opmerkingen:

 1. Uitleg erbij of niet, je kaartjes zijn altijd prachtig, dus ik kom altijd heel graag kijken naar jouw creatieve uitspattingen ;-). Vrijdag op de beurs was het ook heel gezellig trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms zou ik wel willen dat ik een vogeltje was, dan zou ik iedere dag even naar je toe vliegen, de regels voor je typen die jij wilt en dan vlieg ik weer terug naar mijn eigen nestje.
  Maar helaas............ik ben geen vogeltje.
  Lieve Rosita, doe het in je eigen tempo en zijn er dan minder regels te lezen, dat is dan maar zo. Ik blijf je in ieder geval "stalken".
  Knuffel,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk blijven we bij je op je blog kijken! Met een regel meer of minder, dat doet er toch niet toe? En als je eens een dag er wat langer over doet, geeft ook helemaal niets. Je doet het lekker op jouw manier, en in ieder geval op de manier die voor jou het best haalbaar is.
  Zo lang wij, en vooral jij, maar kunnen blijven genieten van je mooie creaties en je vieze vingers!
  Lieve groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Rosita, wat verschrikkelijk naar voor je. Maar het maken van een project geeft zoveel plezier. Ik kan me dus goed voorstellen dat je daar voor kiest. Veel plezier met het fröbelen en ik blijf je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw creaties wil ik niet missen. En als ik op internet ga met mijn telefoon, komt jouw pagina als eerste. Dus zie ik jouw blog altijd. Rustig aan en hou jr haaks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja zo is dat er kruipt veel tijd in en energie
  Liefs Akkina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed aan jezelf denken!!! Dat is het belangrijkst x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat verdrietig dit te lezen. Natuurlijk ik graag jouw werk volgen.
  Het zal moeilijk voor jou zijn geweest om deze beslissing te nemen.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Natuurlijk blijven we je volgen, ook al typ je niet meer zo veel! Denk aan jezelf Rosita!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is nou jammer, maar het zat eraan te komen, Zuske. Heb je die spraakherkenning niet geïnstalleerd? Dat werkt best goed. Het is goed dat je je handjes spaart door niet zoveel te typen. Het gaat mij vooral om te zien wat je nu weer gemaakt hebt.
  Liefs, Je Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Rosita, spijtig te horen dat je zoveel pijn hebt aan je vingers. Laat dat typen maar zoveel mogelijk .achter wegen,zodat je ons kan verwennen met jou kunstwerken.

  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieverd, je moet luisteren naar je lichaam,(in dit geval je handen) En knutselen is nou eenmaal voor jou belangrijker dan op je blog schrijven! Ik blijf je volgen en op beurzen even lekker met je knuffelen!! Ditta

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gewoon niet doen Rosita. Gewoon goed luisteren naar je lichaam hoe moeilijk dat soms ook is en genieten van alles wat je graag doet en nog kan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goeie oplossing zo toch! Ik doe het ook niet hoor,ik vermeld alleen de gebruikte materialen en als iemand meer wil weten mogen ze gerust mailen of bellen.

  Liefs Ri

  BeantwoordenVerwijderen
 15. lieve Rosita

  zou raar zijn als mensen er geen begrip voor zouden hebben. altijd leuk en handig om de beschrijvingen te lezen, maar het moet vooral voor jou ook leuk en haalbaar zijn. en wat is er nou belangrijker vieze vingertjes creëren en je mooie creaties zien of een stukje tekst, heel goed en verstandig dat je aan jezelf en je gezondheid denkt

  xxx Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita