Translater

teller

woensdag 1 januari 2014

Happy 2014En ja hoor weer een nieuw jaar begonnen 2014 is een feit . 
2013 achterlatend denk ik aan de dingen die dit jaar gebeurd zijn .

Mooie dingen die waren er heel veel ,  misschien wel teveel om op noemen  maar ik ga t toch proberen ;-).
Zoals ; 


Het mogen  genieten van mijn 2 prachtige kleindochters Lyra Ann en Guusje en wetende dat er in 2014 nog 2 kleinkindjes bij gaan komen ...  wat een rijkdom is t toch om oma te mogen zijn ;-)


De lieve meiden om me heen waar ik  al jaaaaaaaaaaren lang altijd op terug kan vallen die er voor me zijn in mijn goede maar zeer zeker ook in mijn slechte dagen , vriendschappen die goud waard zijn ;-)
Zoals  die van mijn lieve vriendinnen  Ingeborg , Janneke , Conny. 
  Jullie houden me vast als t nodig is en zetten me ook weer regelmatig weer liefdevol  met 2 beentjes terug op de grond. 
Dankjewel lieverds jullie zijn GEWELDIG !

De lieve mensen  die ik dit jaar (beter)  heb mogen  leren kennen en 
waar  de meest prachtige vriendschappen uit zijn ontstaan .
Dankjewel dat jullie in mijn leven gekomen zijn :  Sharon , Silvia , Jeanny , Daantje (danielle ) N , Trees , Danielle M , Soraya , Chantal ..ik hoop dat we nog heeeeeeeeeel lang vriendjes mogen blijven ;-)

Dit jaar heb ik  prachtige workshops kunnen  volgen mede dankzij 
Gerrina die zo lief was  mij iedere keer weer op  te halen zodat ik lekker mee kon om ergens een workshop gaan te volgen  waar ik zelf niet heen kon rijden ..dankjewel meisje !


Heerlijk bezig kunnen zijn met mijn freubelen , t geven van demo's en workshops, wat een feest is dat toch iedere keer weer voor mij !
Mijn hobby , mijn uitlaatklep waarin ik heel veel uurtjes per dag mijn EI in kwijt kan.
Het overdragen van mijn liefde voor t stempelen , knoeien met inkten , bewerken van MDF , canvassen en alles  wat ik maar in mijn vingers krijg ;-)

Designer mogen worden voor Let's get bizzee waardoor ik me heerlijk uit mag leven op de nieuwste en mooiste MDF producten ..ooooo wat een straf hihihi.


Mijn lieve blogstalkers (zoals ik jullie  allemaal altijd liefdevol noem ;-) ) hahahaa .
Die mijn blogposten bekijken , daar lieve en leuke reacties opgeven en ervoor zorgen dat ik daardoor nog meer geniet van t maken van mijn werkstukken.
DANKJEWEL !!!!!!

Natuurlijk waren er ook minder mooie dingen in 2013 


Het meest verdrietige in 2013 was dat ik afscheid heb moeten nemen van mijn allerliefste opa Fritz , mijn grote vriend , mijn rots in de branding een man uit duizenden waar ik zielsveel van hield ! 
Ik ben een klein stukje van mijn hart met zijn overlijden kwijt geraakt , zoveel pijn  heeft  zijn afscheid  me gedaan.


Mijn lijf dat steeds meer begint te mopperen en mij stil wil zetten achter de geraniums ! 
Het steeds meer verliezen van mijn kracht in mijn handen en benen , de pijn die steeds  gemener wordt en waarvoor ik soms even heeeeeeeeeeeeel ver weg zou willen kruipen , net alsof t er niet is.
 Natuurlijk is t niet zomaar weg ...jammer genoeg niet ......soms wou ik dat er iemand een toverstafje had en POEFFFFFFFFFFFFF alle pijn weg kon toveren !
Maar...................... ik laat me niet kennen !! 
Ik blijf mijn dingen doen zoals ik ze graag doe en laat me nergens GEK door maken OEPS dat ben ik al ahahaha

Al met al ..2013 is afgesloten OP naar een mooi 2014.

Ik wens jullie allemaal een GEWELDIG MOOI, CREATIEF EN LIEFDEVOL 2014 toe ,

Liefs Rosita 


10 opmerkingen:

 1. Lieve Rosita,

  Jij verdient alle goeds! Niet alleen in dit nieuwe jaar, maar toch altijd. De manier waarop jij in het leven staat is een grote inspiratiebron. De allerbeste wensen voor jou, jouw lieve Hans en iedereen die jou dierbaar is.

  Heel veel liefs,
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meisje ,wat lief van je ;-). We gaan er samen als vriendinnetjes vast en zeker een PRACHTIG jaar van maken ..knuffffff

   Verwijderen
 2. Voor jou ook een heel fijn en mooi jaar en als het kan..................met wat minder pijn.
  Maar je weet dat er geen sprookjes bestaan, toch? Alhoewel......misschien toch wel een klein sprookje. Dank je wel voor je heerlijke en spontane manier waarop je mij hebt benaderd het afgelopen jaar.
  Een hele dikke knuffel voor jou.
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Carla zowel voor je lieve woorden en berichtjes als ook voor je fijne vriendschap . Ik hoop dat we elkaar heel snel weer een keertje gaan zien ..DIKKE knuffel voor jou

   Verwijderen
 3. Ik wens je de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  Jammer genoeg heb ik dat toverstafje ook niet, anders had ik het graag aan jou gegeven.Maar hopelijk kun je toch nog heel lang genieten van je gefreubel.
  Met zo weinig mogelijk pijn. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan moppie! Ik ben ook heeeeel blij met jou in mijn leven! Hele dikke knuffel van mij en tot morgen. Keb er al zin in. Hihi die koekwaus uit el peel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je ook het allerbeste en ook het creatiefste voor 2014 en je bent echt voor vele een voorbeeld zoals jij in het leven staat met alles wat er speelt in je leven. . Veel zouden daar een voorbeeld aan kunnen nemen en dan iets minder gaan zeuren
  Groetjes uit Limburgse land

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jullie de allerbeste wensen voor 2014!! Een jaar vol met nieuwe creaties en het prachtige vooruitzicht van de geboorte van 2 kleinkindjes! En als ik een toverstafje had kwam ik je graag betoveren met een spreuk dat je geen pijn meer zou hebben. Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haaaai lief nieuw freubelvriendinnetje, vanuit hier (das inmiddels mijn bedje, nu ist wel errug laat) is het genoegen helemaal wederzijds. Heel erg blij ben ik met alles wat ik van je geleerd heb en nog mag leren, de leuke dingen die bij/met je gemaakt heb en nog mag maken en ik verheug me nu al op de dingen die we nog gaan doen samen. Heel veel respect heb ik voor hoe jij in het leven staat, altijd met een vriendelijk woord en een lach. Mindere dagen hebben we allemaal!
  Jij ook een supermooi 2014 toegewenst!

  Dikke knuffel Daantje Bofbips

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lief zusje,
  Ik vond het ook erg leuk om je beter te leren kennen. Heb ook veel van je geleerd en je hebt me regelmatig ook geïnspireerd. Fijn zoals jij in het leven staat. Ik ben trots op je!
  Knuf, Trees

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita