Translater

teller

donderdag 19 juli 2012

3 luik gemaakt ...

OOOOO wat een baggerweer is t toch ..helemaal GEEN zomer weer jakkie BAH !! Dus dan maar even aan de 'freubel ' gegaan en wat heb ik me heerlijk uitgeleefd .Ik ben aan slag gegaan met het bewerken van een houten 3 luik .Het is behoorlijk groot en komt op 40x25 cm.
Als eerste heb ik de ondergrond bewerkt met gesso en daarna ben ik er met Iced Spruce distressinkt over heen gegaan .Dit weer met een billendoekje uitgepoetst en daarna nog een keertje inkt erover net zolang tot het helemaal naar mijn zin was .Daarna wat stempelafdrukjes op t hout gezet.Veel zie je daar niet van maar als je er met stukjes papier op gaat werken dan hoef je niet persé de hele achtergrond vol te plakken.Dan wat mooie vellen scrappapier van 30x30 of 15x15 uit mijn schatkist gehaald;-). Ik ben met onder andere Bo Bunny aan de slag gegaan .Heb er allemaal stukjes van gescheurd in verschillende maten en ben gaan passen en meten op het 3 luik . De randjes van t papier opgekrult en bewerkt het met distressinkt en met tacky-glue vastgeplakt op het 3 luik . Wat mooie bloemetjes ,lintjes, takjes bij elkaar gezocht en daar wat mooie bundeltjes van gemaakt en ze her en der op mijn werkstuk gezet. Wat vlinders uitknipt en de vleugels daarvan omhoog gezet en toen met strassteentjes mooie swirls eronder gemaakt. Een mooie setje van Whimsy stempels erbij gepakt en deze weer afgedrukt met distressinkt en uitgeknipt. Toen even aan t passen en t meten geweest waar ik deze zou gaan plaatsen omdat er ook nog een foto bij moest komen . Daarna uit de fotobox een mooie oude vintage foto uitgezocht en deze kwam er perfect mooi bij uit.Daarna door de gaatjes in de 3luik panelen wat touw gehaald om het geheel in elkaar te zetten en klaar is mijn werkstuk . Wat heb ik er een plezier in gehad in dit zo te maken ...heerlijk weer een pronkstuk in mijn 'freubelhok ';-). De materialen die ik gebruikt heb zijn te koop bij : www.creamiep.nl Bedankt voor het kijken ,Groetjes Rosita

20 opmerkingen:

 1. Zoooooooooo wat is die gaaf geworden. super dat eindresultaat!!!!!
  knufffffffff

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAAA ben er dan ook wijs mee ;-).
   Dankjewel meisje ..

   knuffff Rosiet

   Verwijderen
 2. Wauwie wat leuk!!!!!
  Wat aardig dat je die voor mij hebt gemaakt ;-)

  Tot morgenavond!
  Rox

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waaahahahh ,,,maak er maar mooi zelf1 als je t weekend hier bent .-) .Ik zal t 3 luik wel sponsoren hhahah.

   Tot morgenavond ...

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dankjewel Miranda voor je leuke reactie.

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
 4. Ik vind hem geweldig!
  Kan bijna niet wachten om eens te freubelen bij jou! Dat moet gewoon een feestje zijn.

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meisje ... hahahah over dat samen 'freubelen' is er net een mail met data jouw kant uit gegaan ..dus ..plannen maar ;-)

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
 5. Wauww, Rosita, wat gaaaafffff!!!! Echt een schitterende creatie en wat een werk moet dat geweest zijn!! Maar het eindresultaat is geweldig!! Het lijkt mij super leuk om zoiets ook eens te maken!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Nellie, wat een mooi compliment;-). Ik ben aan t denken om hier een keertje bij mij thuis een workshop in te geven .Moet ik wel even op zoek of ik nog van die mooie 3 luiken op de kop kan tikken...Ik hoop van wel .

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
  2. Het lijkt mij super leuk om zo'n workshop te volgen!! Ik hoop dus maar dat je nog aan die mooie 3 luiken kiunt komen!!

   Verwijderen
  3. SUPER !!!! Ik zal eens op zoek gaan of ik ze in augustus misschien op de knotsgekke kaarten dagen in den bosch aan kan komen .Ik laat t je nog weten .

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
 6. Leuk werk zo! Lijkt net of de vlinders er even op rusten en zo weer weg vliegen.... Wie staat er op de foto? In ieder geval ben je weer een hele tijd lekker aan de gang geweest! Knuf, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Ger , Dankjewel meisje .OOO ik heb GEEN idee wie t kindje is ,dat heb ik ergens zomaar op de kop getikt hahah.

   Knuf Rosita

   Verwijderen
 7. In 1 woord...WOW!!!
  Heel erg mooi!!!
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf zeg, erg mooi.
  Waar haal je het drieluik?
  Lijkt me leuk om ook eens te maken.
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marijke.Het 3 luik heb ik een keer op een hobbybeurs op de kop getikt. Weet helaas niet meer waar en wanneer.
   Het lag hier mooi te wachten op versiering in mijn 'freubel'kamer , ineens viel mijn oog erop en yesssss ik ben ermee aan de slag te gegaan;-).

   Groetjes Rosita

   Verwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita