Translater

teller

vrijdag 4 april 2014

Golden flowers





OOO wat ben ik toch dol op flakes en de Indigoblu stempels.
Ik was op de beurs in Venray en daar vond ik een prachtig sheet van dit merk bij biancas-toko en dit sheet moest natuuuuuurlijk meteen mee ;-)  En de prijs voor dit sheet was zoooooo laag daar kon ik t echt NIET voor laten liggen ...14,95 , nu  vraag ik je ...een geweldig mooie prijs toch ??
De stempels kun je vinden onder deze link   biancas-toko.nl/c-2291863/indigoblu/ en oooo wat is er veel keus ahahahah .

Als basis weer een stuk zwart cardstock gesneden en daarop een stempelafdruk van de gras/bloemen rand  gezet met de lijm , daarna de groen zilveren  flakes in een grote bak gedaan en de kaart erdoorheen gehaald .
De flakes een beetje aangedrukt en met de zwarte spons goed over de kaart gegaan  zodat alles mooi glad werd . Dit weer herhaal met de pluisjesbloen nu met een herftsachtige kleur flakes.

De vlinder gezet en deze weer bewerkt met de groen zilveren flakes.
Moet zeggen dat ik t effect van de 2 kleuren flakes ontztetend mooi bij elkaar vind passen en t maakt t geheel niet te saai en ook niet te druk .

Nu is dit op de foto jammer genoeg bijna niet te zien maar in de herfstachtige flakes zit wat roze , lila en paars en daarom heb de zwarte kaart dan ook gemaakt op een donkerpaarse cardstock.

Wel vind ik t moeilijk om de kaarten met de flakes mooi op de foto te krijgen want als je flits gebruikt knalt de glim je om je oren hihihi en als je dat niet doet is de glim moeilijk te vangen .
Voor deze foto heb ik de kaart even buiten op de tuintafel op een groot wit vel papier gelegd  en is de foto dan ook redelijk gelukt volgens mij ;-)

Deze prachtige flakes en indigoblu stempels zijn natuurlijk te koop bij :biancas-toko die  je natuurlijk op 5 en 6 april ook op t Art specially event in Nijkerk kunt vinden .

Ik ga er dit weekend lekker tussen uit en ga 2 daagjes heerlijk neuzen en rubber snuiven op deze beurs , misschien zie ik je daar wel ...zo niet dan wens ik je een heel fijn weekend toe.

Bedankt voor t kijken en alle leuke reacties op mijn werkjes ben zooooooooo blij met jullie als blogstalkers ;-)  , liefs Rosita

9 opmerkingen:

  1. Erg mooi Rosita

    gr Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. is een hele mooie kaart meisie... Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig zussie. Misschien zie ik je zondag!
    Liefs en een knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi gedaan! En weer de flakes gebruikt... Zie je vandaag wel ergens op het Event.... Liefs, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet erg leuk uit Rosita.

    Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi zeg..en wat een mooie techniek!

    liefs Sil...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Woww wat geweldig Rosita!!! Benijdenswaardig mooi!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita