Translater

teller

vrijdag 30 augustus 2013

Belated Birthday WishesWeer heerlijk gespeeld met de pan pastels , wat is dit toch een waanzinnig fijn materiaal om mee te werken ;-).

De afgelopen week zat ik heerlijk demo's te geven op de knotsgekkekaartendagen in den bosch en daar is dit kaartje tot stand gekomen , eigenlijk was t een' per ongelukje' ;-)

Ik had t prachtige vlindermask van pronty voor me liggen en wilde daar graag iets moois mee gaan maken .
Als eerste stap had ik natuurlijk mijn mask op mijn papier gelegd en ging ik daar netjes overheen met versamark zodat de pan pastel  goed op het papier zou hechten .
Tja tot zover geen probleem maar .............. toen  pakte ik een sponsje uit mijn werkbakje , bracht daar nr :
680.5 Bright Yellow Green op aan en begon met t sponsje over mijn afdruk te gaan ...en oeps..............er zat nog een klein beetje  roze 430.5 Magenta   van de vorige kaart op mijn sponsje ooo jeetje ....!
Tja nu had ik 2 keuzes , het papier weggooien of toch eens kijken hoe t zou worden als ik verder zou gaan sponsen  , tja natuurlijk heb ik voor t laatste gekozen ;-).

Even door gesponst en daarna de kleur 560.8 Phthalo Blue Tint aangebracht  hmmm zag er wel gaaf uit ...toch nog maar aan kleurtje erbij doen ...tja dan maar 680.3 Bright Yell Green Shade erbij  en toen was ik wel blij met t resultaat ;-)
.
Nog even wat mooie stempels erbij gezocht , de tekst is wel heeeeeeel erg toepasselijk omdat ik altijd zo'n muts ben dat ik verjaardagskaarten vergeet te versturen hhihi . En dan de bolletjes aarde  en de bloem tja die zijn natuurlijk ook weer van KiCoStamps en wel van de prachtige sheets van Marja de Visser . oooo wat vindt ik ze mooi ;-)
Een mooi donkerrood cardstock eronder en mijn kaartje was weer helemaal naar mijn zin ...ooo soms heb ik toch een mazzel haha.

Zo zie je maar weer dat je  altijd even door moet 'spelen'en dat daar soms hele verrassende dingen uit voort kunnen komen ;-)

De prachtige pan pastels , stempels , mask  en inkten zijn te koop bij KiCoStamps

Lieve groetjes Rosita

3 opmerkingen:

 1. Rosita dit is weer prachtig. En zo gaaf mijn stempels op een totaal andere manier verwerkt te zien.
  Lieve groetjes
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelfs "per ongelukjes" mislukken niet bij jou! Mooi hoor! xxx

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita