Translater

teller

maandag 10 december 2012

Yesssss de foto's ;-)

En dit zijn dan de voorbeeld kaarten voor de workshop op 27 januari in creatief centrum heesch.
Je mag de kaartjes naar eigen smaak en idee maken en je heerlijk uitleven ;-).

 Je kunt met heel veel verschillende kleuren Pan Pastels aan de slag op verschillende soorten papier met tools ,stempels en technieken.

 Het wordt een heerlijk dagje spelen en genieten met mij als heeeeeeeele strenge juf ;-).

 Ik zou zeggen kijk eens op de website www.creatiefcentrumheesch.nl.

Groetjes Rosita

12 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige voorbeelden. Het is dat ik die PP's zo duur vind en dat ik daarnaast nog een andere (momenteel) zeer dure hobby heb, anders was ik zeker naar je workshop gekomen. Ik kom altijd graag een dagje naar deze zéér strenge juf luisteren.

  Groetjes,
  Erica

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis ;-). Ze zijn inderdaad wat prijzig maar je hoeft ze dan ook niet meteen ALLE 80 aan te schaffen he ahhaahha . Je begint gewoon met 3 of kleurtjes en daar ga je eens mee aan de slag . Je kunt ze ook mengen en over elkaar gebruiken en dan krijg je ook weer andere kleuren en je doet jaaaaaaaaaaaaaren met 1 potje ;-).
   ene deze ZEER strenge juf heeft jou graag in haar 'klasje 'erbij ;-).
   OOO vertel welke andere hobby heb je er dan nog bij die zo duur is ???

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
  2. Mijn andere (op dit moment) zeer dure hobby is mijn chalet. Dat is recentelijk verplaatst van de Achterhoek naar de zuidkant van de Veluwe. In de buurt van Ede. Er komt heel veel bij kijken en we hebben het nog duurder gemaakt door onze banken ook meteen maar opnieuw te laten bekleden.

   Het zorgt er ook voor dat ik op dit moment weinig tijd heb voor het Artjournalling en kaarten maken.

   Verwijderen
  3. OOOO daar gaar zeker een berg zakgeld in zitten ;-). Maar het is ook weer genieten als t allemaal weer mooi en netjes is. Heb zelf op dit moment ook geen tijd om iets te 'freubelen'. Ben nieuwe kasten aan t plaatsen in t 'freubelkot' en het is me toch een bende hier ...niet nomrmaal !!!! Ochja ik zou deze maand vrij hebben en dat kan toch zomaar niet ;-)

   Doeiii

   Verwijderen
  4. Ja, mijn zakgeld is schoon op. Straks wordt het zeker weer genieten, dat was helaas op de oude plek echt niet meer mogelijk.

   Het wordt me een partij mooi waar we nu staan.

   Hihihi, jij en vrij zijn. Je vindt altijd wel weer wat om je tanden in te zetten. Is het niets te freubelen, dan ga je maar gewoon nieuwe kasten plaatsen....

   Ach ja, ik merk enige gelijkenis in de activiteiten. Bij ons is het ook nog echt een kot. Als straks de schuur staat, dan kan al het tuingereedschap en de tuinstoelen en tafel allemaal opgeborgen worden en kunnen we weer gaan inrichten.

   Verwijderen
  5. Hahahah jaaaaa ik weet t ,ik heb nooit rust in mijn kleine bescheiden bipsje maar .....als dat alles is zeggen we dan maar ;-). Geniet lekker van t mooi maken van je KOT meis en dan zien we elkaar vast weer snel ..
   Dikke knufff

   Verwijderen
 2. Die zijn leuk!!Echt jammer dat het me te ver is, anders zou ik het wel weten!!!
  Liefs Ditta

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Ditta ,het is is inderdaad een beetje te ver voor je uit de buurt meis. Ik hoop je in maart weer op de knotsdagen te zien ..

   Knuf Rosita

   Verwijderen
 3. ooo die zijn wel heel leuk en mooi

  grts Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita