Translater

teller

vrijdag 21 december 2012

Ik ben er nog hoor ;-)

Ik ben er nog hoor ,maar het is er even niet van gekomen om te bloggen de afgelopen dagen.
Het is de afgelopen tijd zo verschrikkelijk druk geweest dat ik me voel zoals mijn lieve vriendje Twingo er hieronder op de foto bij ligt ..Echt een idee van pfffffffff ben een beetje moe ,en laat de boel maar even waaien ;-).

Ik zou deze maand vrij zijn maarja toen kwam er een workshop canvas bewerken tussendoor waar ik 'eventjes' de voorbeelden voor ging maken .
Toen zag mijn mannetje  prachtige metalen ladekasten  en je snapt t al, die werden natuurlijk meteen gekocht en gehaald zodat ik mijn spulletjes in het 'freubelkot' weer wat makkelijker in kon delen.
Maar ooooooo waar ben ik aan begonnen.
Het 'freubelkot'moest eerst LEEG voordat deze lade kasten erin konden en jeetje nog aan toe wat moest er VEEL uit hahaha.

Dozen ,kisten , kratten ,tassen vol alles de woonkamer ,hal en keuken in en je kon je daar 'je kont niet meer keren' zoals wij hier zo mooi zeggen hahah.
 Langzaam maar zeker ben ik nu alles weer aan t inruimen en wat wordt t mooi .

 Heerlijk alles in mooie lage lades zodat ik geen doosjes en kistjes meer hoef te verzetten als ik iets wil gaan gebruiken ,heerlijk is dit en een groot genot.
Tja t nadeel daarvan is dan jammer genoeg wel dat ik mijn vingers de afgelopen tijd niet echt vies heb kunnen maken met inkt en verf potjedikkienogaantoe ;-).

Ik moet eigenlijk ook nog aan de slag voor de kerstkaarten van dit jaar OEPSIE als dat maar allemaal goed gaat komen hahaah. Ik hoop snel weer aan de slag te kunnen en lekker te 'freubelen'.

 Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe ,lieve groetjes Rosita

2 opmerkingen:

 1. Het zal zeker mooi en makkelijker voor je worden zo maar doe wel heel rustig aan
  en jij en je familie ook hele fijne feestdagen

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een hele klus achter de rug, maar zo kom je ook weer eens aan de weet wat je allemaal nog hebt. Vaak is dit meer dan je dacht en ben je verbaasd wat er allemaal te voorschijn komt.
  Succes met het maken van je kerstkaarten.
  Hele fijne dagen en een gezond en gelukkig 2013

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita