Translater

teller

vrijdag 19 oktober 2012

Nog 2 less is more kaartjes .

En ja hooooor ik heb de smaak te pakken hahah. Nog 2 less is more kaartjes gemaakt en wat vindt ik het leuk om dat zo te doen ;-). Soms zit ik in mijn freubelhok om me heen te kijken helemaal in de stemming om iets leuks te gaan maken en mijn hoofd vol ideeën ,en dan komt er helemaal niets van terecht. Waarom niet zou je denken ??? Tja misschien toch omdat er zoveel staat en ligt en je dan teveel ziet en teveel bij elkaar wil gaan gebruiken. Ben ik te verwend ?? Euh tja dat zou best kunnen zijn ;-). De afgelopen dagen heb ik eens beperkt materiaal op tafel gelegd en heb mezelf de opdracht gegeven om alleen daarmee te werken ...er verhip ...t lukt haahahah. Ik heb voor de deze kaartjes alleen de volgende materialen gebruikt: grijze versafine inkt- kleurpotloden- zwarte fineliner- per kaart 2 stempels ja en dan natuurlijk wit stempel papier en cardstock.
Bij deze kaart heb ik als eerste de bloemenrand stempel gezet op wit stempel papier met versafine en deze afdruk ingekleurd met kleurpotloden. Daarna de tekst er boven gezet en de zwarte lijnen met fineliner getekend. Het kaartje gemat op een mooie groene cardstock en dat was t dan ...klaar ;-).
Bij de licht groene kaart ben ik ook weer begonnen met de stempel afdruk van het mooie ornament met grijze versafine te zetten daarna de afdruk ingekleurd met kleurpotloden. De tekst erboven gezet en die ook even gekleurd dan komt t wat meer naar voren. Zwarte lijnen gezet met de fineliner en daarna de kaart gemat op een licht groen cardstock. Tja appeltje eitje zeg ik dan maar want het is leuk om te doen en zoooooooooo klaar ahahaha. De mooie stempels die ik gebruikt heb komen weer van : www.kicostamps.nl Ik zou zeggen ga eens bij haar op de website kijken want ze verkoopt prachtige stempels waaronder heel veel mooie nederlandse teksten die echt overal bij van pas komen. Ook is Kicostamps natuurlijk te vinden op de kreadoe in utrecht waar ik heerlijk een paar daagjes demo's ga geven ;-). Zo nu mijn hobbykoffer eens in gaan pakken ,ik ga lekker een weekend op pad naar een gezellig scrap en stempel weekend met zo'n 35 andere hobbymutsen ..ooooo dat gaat me wat worden hahahah. Ik hoop dit weekend weer wat mooie projecten te maken euh ...geen idee of dat ook echt gaat lukken of dat er meer gekletst en gelachen zal worden maar vooruit ik zal wel eens zien wat t gaat worden ;-). Als er inderdaad wat moois uit mijn handen komt dan zien jullie dat zeker na t weekend. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe en tot maandag . Lieve groetjes Rosita

10 opmerkingen:

  1. Ze zijn weer mooi meid. veel plezier dit weekend.
    grts Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahahah 3 x een compliment dan vindt je ze wel heeeeeel erg mooi Lin ,dankjewel groetjes Rosita

      Verwijderen
  2. Ook deze zijn super leuk geworden!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. éénvoud siert! Prachtige kaarten
    liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Chantal ,voor dit leuke compliment .

      Groetjes Rosita

      Verwijderen
  4. In het "eggie" zien ze er nog veel mooier uit! Knuf, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaaaaaaaa daar heb je gelijk in ,wat jammer dat het op de foto anders is .

      knuf Rosiet

      Verwijderen
  5. Hoi Rosita, wat vond ik het geweldig je te ontmoeten en ik heb genoten (al was het heel kort) van je enthousiasme en gedrevenheid. Je bent een fantastische vrouw en erg inspirerend, bedankt daarvoor, en ook voor je adviezen.
    Ik heb nog steeds een beetje spijt dat ik (nog)niet óok geen Dylusions-inkt heb gekocht, maar dat komt vast nog wel eens. Ik ben SUPERRRR-tevreden met mijn panpastels, bedankt!
    Ik moest lachen met je "kaarten"en zie nu voor me hoe je je moet inhouden, haha!
    Maar ze zijn evengoed heel erg mooi hoor!
    Lieve groetjes, ALix

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha meisje ...OOOO wat vond ik t jammer dat ik geen tijd had om eventjes heerlijk met je te babbelen. Ik wou je al zo lang een keertje zien en nu was t zo druk dat ik je maar heel even te woord kon staan. Dankjewel voor dit lieve compliment en wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je PP tjes ,ik ben er zelf ook helemaal dol op.
      Haahahahahh die dylusions heb ik zelf ook nog niet ,tja kan ook niet alles in 1x keer kopen dan eten we hier droog of zelf geen brood meer ;-) maar wat in t vat zit verzuurd niet !
      Hhihihi tja zelfs ik moet soms werken met wat ik zo even voor mijn neusje heb en het was inderdaad heeeeeeeeeel erg inhouden ahaahh.
      Lieve Alix ik vond t SUPER in je gezien te hebben en ik hoop dat we elkaar snel een keertje weerzien en dat ik dan heerlijk de tijd heb om even lekker met je te beppen ;-).

      Liefs Rosita

      Verwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita