Translater

teller

zaterdag 25 augustus 2012

Blogcandy workshopdag ;-)

Dit is het berichtje wat Annemieke geschreven heeft na aanleiding van t winnen van de blogcandy ;-) WOENSDAG 22 AUGUSTUS 2012 Blog candy gewonnen Gisteren was het dan eindelijk zover: een workshop bij Rosita Egelmeer, gewonnen via haar Blog Candy! Ik mocht iemand meenemen, dat is een collega geworden die ook gek op fröbelen en inkt is. 8.15 al in de auto en even voor 10 uur daar. We werden hartelijk welkom geheten, hebben buiten koffie gedronken met wat lekkers erbij en toen haar "hobbykot", zoals ze dat zelf noemde, bekeken. Wauw, wat een heerlijke ruimte om creatief in bezig te kunnen zijn! Rosita heeft ons laten werken met PanPastel , 2 labels en een kaart. Erg leuk om te doen! Mooi ook het verschil te zien op vanille en bruine labels.
Daarna hebben we heerlijke broodjes gezond gegeten, buiten in de zon en veel gekletst. 's Middags heeft Rosita ons allerlei manieren geleerd om achtergrondjes met dylusions inkt te maken, met en zonder water, op verschillende papiersoorten enz.
Dat laten drogen en daarna met haar stempels erop werken. Maar wat was dat moeilijk om te kiezen uit haar voorraad! Zoveel moois! De keukenrolpapiertjes waarmee we inkt van ons werk af hebben gehaald hadden we ook bewaard, is vast ook nog wat mee te fröbelen! Tussendoor buiten nog een ijsje gegeten en even voor 4 uur met een hele stapel werkjes en nog meer ideetjes weer naar huis. Rosita, nogmaals heel hartelijk bedankt voor deze gezellige, leerzame en productieve dag!

6 opmerkingen:

  1. Wat leuk gemaakt zeg tijdens de gewonnen workshop
    En rosita jij maakt echt leuke creaties
    Ff een vraagje welk papier gebruik jij om te stempelen
    Ik vond trouwens dat werken met pan pastels erg mooi was ff donderdag bij je aan de tafel (was de dame die wilde zien hoe dat blauwe stempelblokje werkte hahaha)
    Heb ff je blog zo gekeken en krijg er veel inspiratie van
    Gr elza

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Elza, Wat leuk dat je op mijn blog bent gaan neuzen ;-).Dankjewel voor t compliment ...ik zal mijn best doen om nog meer mooie creaties op mijn blog te plaatsen de komende tijd ;-).Ik gebruik bijna altijd DCP papier of correspondentie van de hema dat werkt ook ontzettend fijn . En ??? heb je t blauwe blokje gekocht en gebruikt ??
      Groetjes Rosita

      Verwijderen
  2. Ik zie 'groen'.......en niet van de inkt.
    Maar wat fijn dat jullie zo'n leuke workshop hebben gehad meiden!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahahah tis me toch wat ;-).Je weet de weg he schatteke ;-)

      Verwijderen
  3. oh oh wat klinkt dat allemaal fantastisch, wou dat ik er bij was. Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Chantal , ooo misschien verloot ik wel weer een keertje zo'n workshop hier thuis als candy ..wie weet zit je dan wel bij de gelukkige winnaars ;-)

      Groetjes Rosita

      Verwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita