Translater

teller

donderdag 12 april 2012

Pan pastel vogel



OOOO wat ben ik toch blij dat ik een vriendinnetje heb met een stempelwinkel hahaah.
Een tijdje geleden heb een keertje met panpastels mogen spelen en ik was er meteen helemaal weg van .Toen ik een paar dagen daarna mijn vriendin Conny (kicostamps) aan de telefoon had heb ik haar helemaal gek gemaakt met mijn enthousiasme voor de pan pastels en gezegd dat die echt in haar assortiment op moest nemen omdat Ik ze zo geweldig vond ..grinnik. En wat denk je ???? Dat heeft ze gedaan wahahahah ,jullie snappen wel dat ik daar heeeeeeeeeeel erg happy mee ben en dat ik nog meer aan t glunderen was toen ze me ook nog eens een set opstuurde om daar lekker mee te kunnen gaan spelen .....oooooooooo wat ben ik toch een bofbips hahahah.

Het label heb ik als volgt gemaakt: men neme 1 creme kleurig label.Als eerste heb ik daar met versamark stempelafdrukken opgezet met de nieuwe stempels van het geometric sheet.Over deze versa afdrukken ben ik met een zacht sponsje met wat pan pastel krijt gaan vegen.Daarna heb ik over het hele label verschillende kleuren pan pastel aangebracht.Iedere keer weer wat meer ,dan weer wat donkerder dan weer wat lichter ,net zolang tot het resultaat naar mijn zin was.Toen heb ik er met archival zwart de vogel en kisses tekstjes(deze komen van het vlindersheet) opgezet. Het label heb ik daarna helemaal ingesmeerd met versamark en er een transparant embossingpoeder over gedaan ,toen nog even een lintje erdoor en ik was tevreden met het resultaat.
Door het embossingpoeder worden de kleuren nog intenser en t krijt is meteen gefixeerd en je veegt er geen kleur meer af.
Wat een genot om hiermee te mogen spelen ;-)Hier ga ik de komende dagen zeker nog even mee aan de slag en zal jullie dan ook snel nog wat andere dingen laten zien .

De panpastels,inkten ,en stempels zijn te koop bij : www.kicostamps.nl
De pastels zijn er in 6 verschillende sets van 20 stuks of in torentjes van 5.Komend weekend staat kicostamps op de beurs in zeist .

Bedankt voor kijken en lieve groetjes van Rosita

8 opmerkingen:

  1. Mooi hoor!! Ik kom snel ook eens spelen, wie weet raak ik ook wel verslaafd....hoop van niet natuurlijk, moet ik weer ruimte maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahhah dan begin maar vast een plekje te creeeren want ik weet zeker dat jij hier zeker heeeeeeeel veel plezier mee gaat hebben ;-)

      Verwijderen
  2. He dame, lekker gespeeld zo te zien... Ziet er mooi uit!! Lijkt me leuk om mee te werken, zoals ik in wat youtubefilmpjes heb gezien. Voorlopig hou ik me even bij de softcolors van Viva; daar kun je ook heerlijk mee kleuren...Leuke stempelcombinatie heb je gemaakt! Knuf, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wowie Rosiet wat een mooie!!
    liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig label, leuke techniek heb je toegepast.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Rosita, je hebt weer wat geweldigs hè. Is dat een soort vetkrijt of zo? of poederkrijt? Dat laatste, lijkt mij, als je dat op een sponsje doet. Ik ga er eens achteraan, word er weer hebberig van, haha!
    Zal toch eens een krantenwijkje moeten gaan beginnen.....
    Maar zonder gekheid, heel erg mooi, en die vorige met die vlinders ook!!
    gr Alix

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Alix , ahahah dankjewel voor je gave reactie ;-).Begin maar vast met de krantenwijk ...das een strak plan hahah.Het is inderdaad een poeder.Ze noemen het pan pastels en t is een geweldig mooi krijt in poedervorm (wel behoorlijk vast ) dat je doormiddel van sponsjes en tools aanbrengt op je papier ,of canvas.Het werkt ontzettend fijn en geeft hele mooie intense kleuren.Het is te koop bij www.kicostamps.nl .Liefs Rosita

      Verwijderen
  6. Bedankt Rosita, erg lief van je!!
    Gr, ALix

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita