Translater

teller

vrijdag 20 april 2012

GIGA opruiming !!!

NU gaat t er toch ECHT van komen !!! Mijn stempelspeelkamer KLAPT uit zijn voegen !!! Er ligt zo gigantisch veeeeeeeeeeeeel en er past eigenlijk niets meer fatsoenlijk in . Alles wordt opgestapeld ,meer en meer op elkaar en als ik iets nodig heb ben ik eerst een uur aan het verzetten voordat ik heb wat ik wil hebben . IK BEN ER KLAAR MEE !!!! DUS ................er gaat geruimd worden !!! Ben begonnen met sorteren en alles goed door te kijken wat ik nog wel gebruik of wil gebruiken . Wat ik teveel heb en weinig gebruik . Wat er zomaar ligt zonder dat ik er ooit iets mee gedaan heb !!! IK WIL RUIMTE !!!!! Wat houdt dit in ???? Dat er binnenkort een GIGANTISCHE verkoop gaat komen . Gewoon bij mij thuis , waarschijnlijk op een vrijdag als het een beetje meezit zo rond half mei (euh hoop ik als ik dan alles doorgeruimd heb ) Weer of geen weer het gaat gewoon door ,want als t slecht weer wordt dan wordt gewoon ALLES in de garage neergezet !! Wat kun je zo’n beetje verwachten in deze verkoop ?? honderden unmounted stempels- honderden stempels op hout- bakken vol inktkussens- navullingen –embossingpoeders –pearl ex poeders-glitters- verschillende soorten verf- embossingmallen-stansen-snijmallen-kaartenmaak mallen -chalks-dozen vol met kralen –eyelets- kisten vol met allerhande embellischments-canvassen in verschillende maten -scrabookalbums-stickers-bloemetjes-zijdeverf-watnootinkt-honderden meters lint-copic scketch markers meer dan 3 dozen vol 30x30 scrapbookpapier- dozen vol a4 cardstock-paperpaint-colorpoint paint-dozen vol a6 papier-gigantisch veel houten artikelen- lumiere verf-ponsen-krijt-stempel tijdschriften -boeken- kaartenmaak tijdschriften ,en wie weet wat ik nog meer tegenkom !!!! Heb hier nu een gigantisch grote berg met spullen klaar staan maar er komt nog VEEL meer !!! Ik ga ook nog eens eventjes op de zolder aan de slag want ook daar staat nog behoorlijk wat ...dus ...........ik heb t nog druk de komende tijd !!! Ik zet nog even een berichtje hier op mijn blog met de datum dus ik zou zeggen ...hou het in de gaten ;-)Oja ik woon in Uden Noord Brabant . Groetjes Rosita

8 opmerkingen:

 1. Klinkt allemaal supergaaf en ik wens je alvast een goeie verkoop! Ben bang dat ik niet langs kom, m'n geld is in Zeist allemaal op gegaan!

  Liefs, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij erg leuk om een kijkje te komen nemen t.z.t. Wie weet wat ik nog kan gebruiken, hahahaha!! Bovendien ligt Uden in de buurt van Helmond, dus dat gaat goed komen!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rosita,

  Ik wil heel graag komen kijken en hoop dat er nog plaats is voor mij om te kijken i.v.m. mijn elektrische rolstoel, ben wel eens binnen geweest dus?....
  Groetjes Nelly Reijnders uit Uden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Nelly ,
   Als het mooi weer is dan zet ik alles buiten in de tuin .Die is helemaal verhard en daar kun je goed rondrijden in de stoel.Als het regent dan gaat alles in de garage (niet in mijn hobbykamer ) en als jij dan ergens niet bij kunt dan pak ik dat wel voor je meis ,das geen punt ! Ik hoop je die dag te zien ...t laat nog weten via mijn blog wanneer het zal zijn .

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
 4. Hoi Rosita,

  Dat klinkt wel heel veel belovend. Als het even kan kom ik naar je toe en waarschijnlijk komt er nog wel iemand mee.
  Liefs, Carla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Carla ...ooooo gezellig meis ,je bent welkom hoor ..ene ..je mag zoveeeeeeeeeeel dames mee brengen als je maar wil ;-)

   Groetjes Rosita

   Verwijderen
 5. Tjeetje dat klinkt als je eigen hobbywinkel :) . Je woont te ver weg voor me om even langs te gaan (benzine prijzen zijn ook niet grappig meer om even op en neer te rijden). Ik wens je veel succes.

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Sonja ...ahahahah ja ik denk dat ik wel een winkeltje zou kunnen vullen met al wat hier staat ;-)
   Dankjewel voor je berichtje meis .

   Groetjes Rosita

   Verwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita