Translater

teller

vrijdag 9 maart 2012

Punk LaughterNu moet ik zeggen dat ik dol op aparte stempels,die echt anders zijn dan ander ..niet cute ...schattig of lief maar gewoon ANDERS !!! .Het merk van deze stempel is Stampotique en ik vindt ze GEWELDIG !!! Een jaar of 4 geleden heb ik er mijn eerste stempel van gekocht en vanaf die tijd komen er toch wel zo'n 5 of 6 nieuwe per jaar bij.Wat wordt ik weer hebberig van alle mooie nieuwe uitgaves van de laatste tijd maar ...... ik moet van mezelf eerst eens alle stempels van stampotique minstens 3 x gebruikt voordat ik nieuwe mag gaan halen hahahah ..dus ...ik ben aan de slag gegaan.
Dit kaartje is al volgt gemaakt:als eerste heb ik de stempelafdruk van het meisje gezet met zwarte stazon op wit stempelpapier.Daarna de zwarte tekst aan de rechterkant gezet en de stipjes over al en zomaar ergens gezet.Toen de vlammen stempel met oranje stazon aan de rechterkant over de tekst heen gezet.Overal wat oranje vegen inkt op gezet,de randen gesponst en 3 kleine oranje dotjes aan de linkerkant van de kaart geplakt.Het mooie punk meisje is ingekleur met stift.
Een laughter tekst uit een doosje met chipboard gevist en dit erbij geplakt.De witte kaart gemat op een een zwarte cardstock en dit geheel weer op een oranje kaart geplakt en daarvan ook even de randen gesponst met zwart.Tja dat was t dan wel zo'n beetje denk ik .....ben weer heerlijk bezig geweest.Heb nog een ander kaartje van deze soort stempels ten halve liggen en dat zal ik komende week ook even plaatsen op mijn blog.
Mocht je interesse hebben in de Stampotique stempels dan kun je terecht bij :
www.de-craftorij.nl of bij www.descrapheap.nl

Bedankt voor t kijken en ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe , groetjes Rosita

4 opmerkingen:

 1. Leuke kaart en inderdaad, dit past bij jou. Grappig om te zien wat iemand met zulke stempels doet, terwijl ik zoiets heb van: wat zou ik hier nou mee moeten? Leuk dat iedereen zulke verschillende smaak heeft!

  Liefs en een fijn weekend, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me vingers stonden verkeerd!! Hier wat het had moeten wezen:
  Dat je deze stempels leuk vond wist ik al, maar dat je er met deze kleuren en op deze manier ook iets aantrekkelijks van kunt maken, laat dat maar aan jou over!!! Fijn weekend en knuf, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart, leuke stempels heb je gebruikt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita