Translater

teller

maandag 25 oktober 2010

DANKJEWEL !!!!

Ik wil jullie allemaal graag even bedanken voor alle leuke reakties en komplimentjes die ik krijg op mijn gemaakte creaties op dit blog . Wat is dat leuk om op deze manier te lezen en op de beurzen te horen dat jullie genieten van wat ik maak en ik er anderen weer inspiratie mee geef om zelf ook eens keertje zoiets te gaan doen ,ik vindt t geweldig ,en ik zit dan ook regelmatig met een heeeeeeeele grote glimlach achter de pc ;-)
Doordat ik een krachtverlies in mijn handen heb en typen me heel erg veel kracht en energie kost is t niet altijd mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken met een mailtje en daarom wil ik t op deze manier doen .

Lieve volgers (oftewel blogstalkers zoals ik jullie altijd lachend noem ahahah ) en kijkers op mijn blog ....DANKJEWEL !!!!!

dikke kus en knuffel ...Rosita

2 opmerkingen:

 1. Lieve Rosita,

  Je kaartje is weer prachtig en al die lieve berichtjes heb je gewoon verdient.

  Sorry boven ging er iets helemaal fout.

  Lieve groetjes,
  Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. graag gedaan lieve Roos en oo ja hoor ik stalk je geregeld, laat ook wel berichtjes achter. Ook weet ik dat typen moeilijk is voor je dus meissie geniet jij nu maar lekker van alles waar wij jou mee complimenteren want dat komt jou zeker toe.

  kus van fenneke

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita