Translater

teller

maandag 7 maart 2016

Zo ongelooflijk lief ;-)


Even iets moois vertellen ...... 


Ik ben helemaal overdonderd door wat er afgelopen week voor iets moois gebeurd is.


Een aantal weken weken geleden had ik stempels overgenomen van Tara , zij had deze netjes verstuurd maar helaas naar een oud adres van me waar ik al heel lang niet meer woon.
Toen ik hoorde waar de envelop heen was gestuurd heb ik meteen de bewoonster van het huis gebeld waar ik gewoond heb. 
Deze mevrouw was denk ik een beetje van het padje af ze wist helemaal niet meer wie ik was en wanneer ik daar gewoond gehad terwijl ze een aantal jaren geleden nog gezellig bij mij op visite is geweest geen idee wat er nu met haar van de hand is. 
Toen ik haar vroeg naar de envelop zei ze ja die heb ik wel gekregen maar die was niet voor mij die heb ik dan ook maar iemand anders in de bus gegooid. 
Bij wie ja dat wist ze allemaal niet meer hoor en ja waarom ik die envelop dan wilde hebben. 
Ze had wel gezien dat mijn naam erop stond maar wat moest zij daar nu mee , tja waar die nu gebleven was was niet haar pakkie aan , ik moest maar zien hoe ik die envelop terug kon vinden.
Tja ik baalde natuurlijk als een stekker dat snappen jullie wel en ik dacht die envelop die is spoorloos die stempels zie ik nooit meer terug. 
Ik Tara gemaild die baalde er ook verschrikkelijk van en wilde zelfs het geld terugstorten maak dat vond ik niet nodig ik had gewoon dikke pech.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik 10 dagen geleden een berichtje van een jongedame genaamd Xenia dat zij een envelop in de bus had gekregen waar mijn naam op stond en mijn oude woonadres, dat ze bij de oude dame aan de deur was geweest en dat die dame niet wist waarom ze de envelop daar in de bus had gedaan.
Xenia  wilde echter hoe dan ook achterhalen voor wie deze envelop was. 
Ze ging opzoek via Facebook door op mijn naam te zoeken en op die manier probeerde ze met mij in contact te komen.
Ongelooflijk maar waar is dit dus ook gelukt gisteravond ben ik bij haar mijn stempels op gaan halen en ik was zooooo blij 
wink-emoticon
Wat ben ik hiervan onder de indruk , zo lief dat Xenia zoveel moeite gedaan heeft om mij te kunnen vinden. 


Lieve Xenia  heel heel heel erg hartelijk bedankt wat ben je toch een ontzettend lief mens en ik kom je van de week nog een keertje een bloemetje brengen want dat heb je meer dan verdiend.wink-emoticon


Dit verhaaltje wilde ik jullie toch even vertellen gewoon omdat ik er zo van onder de indruk ben dat iemand zoveel moeite voor me doet terwijl ze helemaal niet weet wie ik ben onvoorstelbaar !!!!!Liefs  Rosita 

2 opmerkingen:

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita