Translater

teller

zondag 25 januari 2015

Een teken van leven ;-)


Weinig bezig geweest op mijn blog  ik weet t en daarvoor wil ik even mijn excuses aan jullie aanbieden !
Ben de laatste tijd eigenlijk met wel met veel dingen bezig geweest , heerlijk een groot werkstuk aan t maken van Alice in Wonderland waar ik helemaal gek op ben ;-)
Weer wat gewerkt met natuurlijke materialen en  daarmee wat projecten gemaakt zoooo gaaf om dat weer te doen ;-)

Dan mijn oude liefde scrappen weer opgepakt deze keer  in de vorm van PL pagina's maken zodat ik de meer dan 5000 foto's van mijn dochters eindelijk een kan gaan verwerken op foto pagina's.
Heerlijk knippen , plakken , frutsels erbij het is  zo genieten om ze als kleine meisjes terug te zien ;-)
Ze zijn inmiddels 25 en 27 jaar en beide hebben ze 2 kindjes ooo wat gaat t toch allemaal snel...tja moeders je word oud haahah.
Dus jaaa ik ben nog  steeds creatief bezig maar op dit moment  weinig met stempellen , knoeien en kliederen maar met hele andere dingen .

Ook heb ik wat keuzes voor mezelf gemaakt om  wat meer rust te nemen . Niet meer zoveel designteams waar ik aan mee doe , want ook dat schept allemaal heel veel verplichtingen .
OOO begrijp me niet verkeerd , het is heeeeeeerlijk om dat allemaal te mogen doen maar als ik gemiddeld per maand 6 tot 8 werkstukken moet maken omdat ik deze verplichtingen van de teams ben aangegaan dan wordt t soms nogal moeilijk om ook eens wat leuks voor mezelf te maken . 
Iedere keer als ik aan de slag wil gaan met een werkstuk bedenk ik me weer oeps ... ik moet nog plaatsen voor dat team of nog voor dat bedrijf en dan zit alweer te denken van ..jaaaa maar daarvoor moet ik met die stempels , die materialen , die ondergronden aan de slag  maar dit mag niet bij dat team en dat moet juist wel weer in t andere team .
Het is altijd denken , overdenken , en rekening houden met ....
en dat haalt soms t spontane van t freubelen helemaal weg .

Ik heb me voorgenomen dat 2015 MIJN jaar word ;-)

Meer rust , meer tijd voor mezelf , meer rekening houden met mijn lijf dat me steeds verder onderuit schopt en me laat voelen dat ik er ECHT de rem op moet gaan zetten !! 

Genieten van mijn 4 prachtige kleinkindjes waar ik stapeldol op ben ;-)

Genieten van meer tijd samen met mijn lieve  Hans waar ik binnenkort  alweer 30 jaar mee getrouwd ben en waar ik zielsveel van hou ;-)Meer tijd voor mijn lieve vriendinnen en daar heerlijk freubeldagjes mee plannen , lekker samen op pad gaan naar Fantasy dagen , dagje beurs samen , weekendje Art Specially ..

GEWOON GENIETEN !!!

Natuurlijk gaan jullie me nog regelmatig  zien op beurzen waar ik lekker aan de demo ben , dit gaan er geen 10 per jaar meer zijn maar ....stoppen doe ik daar nog niet mee das veeeeeels te leuk om te doen ahahah .
Ook blijf ik workshops geven want dat is meer dan genieten en pure ontspanning . Heerlijk om anderen te kunnen inspireren en ze ook net zo knoei en kliedergek te maken als ik ben want mijn vieze vingers wil ik  niet missen ihhihi.

Ook blijf ik mijn neusje  laten zien op FB waar ook veel van jullie mij als vriendinnetje hebben , dus ...ik blijf wel aanwezig hahah .

Natuurlijk blijf ik wel regelmatig wat  op mijn blogje zetten ..
Dus vanaf nu gewoon foto's van mijn werkstukken maar dan helaas niet altijd of nog maar heel zelden een complete beschrijving erbij ,gewoon omdat ik verschrikkelijk veel last van mijn handen heb en er ontzettend tegenop  zie om iedere keer te moeten typen .
De foto's plaatsen is geen punt dat is nogal eens gedaan maar de uitleg erbij vergt  teveel energie die er helaas niet meer is .

Zoooooooooooo weer een heel verhaal van mijn kant maar ik wilde wil jullie toch even een update geven  jullie laten weten ..

IK BEN ER NOG hihihihhii .

Dankjewel allemaal voor de lieve reacties  die ik hier regelmatig krijg zit ze  vaak met een grote glimlach op mijn snoetje te lezen ;-)

Liefs Rosita 


6 opmerkingen:

 1. Lieve Rosita, groot gelijk dat je alles op een rijtje zet. Je kan alles doen, maar wat je nu beslist gaat zoveel beter zijn. Knutselen zonder teveel verplichtingen, genieten van je familie en de schatten van kleinkinderen. Af en toe stilstaan. Weet dat ik er altijd ben voor jou moppie . Ben benieuwd naar je groot werkstuk. Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt helemaal gelijk Rosita! Het moet allemaal wel leuk blijven en als het een verplichting wordt, moet je soms keuzes maken. Genieten van je man, kinderen en kleinkinderen is het allerbelangrijkste en daarnaast moet je gewoon lekker de dingen doen die jij leuk vindt, zonder dat het te belastend wordt voor je! Ik zeg : ga ervoor!!

  Liefs, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Rosita,
  je hebt gelijk hoor, knutselen moet ontspannend blijven he !
  Ik ben wel erg blij als ik je post lees, want nu weet ik dat ik nog tijd heb om mn foto's te scrappen ! Ik heb er nog superveel liggen ! Mn dochters zijn 10 en 12, ik heb dus nog tijd :) LOL
  Naar de ArtSpecially gaan wij ook lekker een heel weekend ! Ik kijk er al naar uit !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Rosita. Groot gelijk genieten van de mooie dingen en niet te veel verplichte zaken
  Hopelijk kom ik je nog 's ergens tegen. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je moet doen wat je lichaam aan kan, en als dat is rusten, ga je lekker rusten, Je hebt een heerlijk gezin zo te lezen, dus ga daar maar van genieten, en Je hobby moet je hobby blijven.
  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita