Translater

teller

zondag 30 september 2012

OOOO wat een drukte pffffff

De afgelopen 8 weken ben ik van hot naar her gerend en gevlogen om van alles en nog wat te doen en te regelen. Heb workshops bedacht en uitgewerkt , heb demo;s en make and takes gegeven. Artikelen en werkstukken voor verschillende tijdschriften gemaakt ,werkstukken voor designteams en blogs gemaakt, en eigenlijk geen tijd gehad om even adem te halen en gewoon even tijd voor mezelf te hebben. PFFFFFFFFFFFF wat een gekkenhuis is t geweest! De komende weken moet er weer een beetje rust gaan komen zodat ik even bij kan tanken en mijn lijf weer beetje tot rust kan komen want echt slim is t niet van me geweest om zoveel op mijn bordje te scheppen. Ik ben nu eenmaal zo'n muts die geen nee kan zeggen als er een beroep op me gedaan wordt ,tja ik doe dit soort dingen dan ook heel erg graag maar soms vergeet ik dan dat ik beperkingen heb en dat teveel rennen (niet letterlijk natuurlijk hhahaah) en vliegen (tja ook niet letterlijk, mmmm alhoewel ik dat toch wel heeeeeeeeeeel erg graag zou willen kunnen hhaaha) wraak neemt en ik daar later weer de rekening voor mag betalen. Tja eigenschuld dikke bult zeggen we dan maar ;-).
Tja en hoe dan nu verder ??? De komende tijd ga ik wat meer tijd voor mezelf nemen !! Ik ga wat mooie boeken uit de kast halen en ik kruip iedere dag lekker een paar uurtjes de bank op met een grote mok thee en een spannend boek. Ook ga ik proberen om weer eens te gaan spelen met de mooie doosjes panpastels die hier nog braaf op me liggen te wachten want mijn vingers jeuken om daar wat verschillende technieken mee uit te proberen en natuurlijk zien jullie dan de resultaten hiervan weer op dit blog verschijnen;-). Ook liggen er nog een paar pakken klei voor me paraat om daar nog wat mee uit te spoken . OOOOOOOOOOOO mijn koppie loopt over van de ideen nu nog zien dat ik ze uitgewerkt kan krijgen ;-). Dus al met al zit ik alweer van alles te plannen terwijl ik dit bericht schrijf oeps .....dit klinkt niet echt als rust ooo ooo ...tja maar eens kijken wat t allemaal gaat worden de komende tijd ,ik hou jullie op de hoogte. Zo nu mijn bedje eens op gaan zoeken en morgen de dag weer fris en fruitig beginnen hahahaah. Bedankt voor alle bezoekjes aan mijn blog en de leuke reacties die jullie achter laten ik vindt t geweldig om dit iedere keer weer te lezen ..DANKJEWEL . liefs en groetjes Rosita

18 opmerkingen:

  1. Als je er dan in ieder geval maar van genoten hebt! Dan was het het (grotendeels) waard! Je hoort gauw weer van me... Knuf, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er zeker van genoten meisje ,dat is zo. Deze week zou er rust zijn maar al met al ben ik weer hartstikke druk geweest ,tja wie doet je wat ;-).
      Nu spullen klaar gaan zetten voor 2 dagen workshop in Heesch , ik ben weer onder de pannen hahahahah. Liefs Rosiet

      Verwijderen
  2. Weet je Rosita, je lichaam geeft vanzelf aan wanneer je te ver gegaan bent en als dan ook luistert komt het allemaal wel weer goed, doe ff lekker rustig aan dan kunnen wij later weer genieten van al het moois wat je gemaakt hebt.
    Lieve groetjes Ria xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Ria ,wat ontzettend lief van je ,ben vandaag alweer druk geweest met een nieuw project dat staat zondag op mijn blog ..tja heb geen rust in mijn kleine bescheiden bipsje hahahah .

      Knuf Rosita

      Verwijderen
  3. Doe maar even rustig aan en luister goed naar je lichaam. Even ontspannen is goed.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Maar goed dat je dan afgelopen zaterdag lekker op de ontmoetingsdag bent geweest. Lekker niets moeten, stukkie(s) taart gegeten, lekker op het gemakkie geshopt. Was gezellig zaterdag (vond ik dan).
    Geniet van je boeken en bakken thee/koffie en we zien hier vanzelf weer wat moois verschijnen (want laten kan je het (denk ik) lekker toch niet hihi).

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha meisje , jaaaaaaa t was inderdaad SUPER gezellig afgelopen zaterdag ,ik heb t heel erg naar mijn zin gehad;-).
      Heerlijk om je weer te zien ,dat zou eigenlijk wat vaker moeten kunnen toch ;-).Hahahah je hebt gelijk hoor ,ik kan t NIET laten er is alweer een werkstuk klaar hihihi.
      Je ziet t snel ..

      Dikke kussssss

      Verwijderen
  5. Geniet maar eens even van je rust dan.Dat heb je nodig af en toe beetje tijd voor jezelf.En dan komen er vanzelf weer hele nieuwe ideeën en creaties Tot snel.
    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Marijke ,
      Tja echt veel rust heb ik nog niet gehad de afgelopen week maar ik hoop dat t er deze week wel van gaat komen ..ik zeg ...hoop he ;-) want als ik zie wat ik nu alweer op de planning heb dan zie ik t weer donker in hahahaah.

      Lieve groetjes Rosita

      Verwijderen
  6. je hebt na zo een hectische tijd je rust verdiend. Je moet nu éénmaal naar je lichaam luisteren! Geniet van je boeken en automatisch komt de rust vanzelf weer terug!
    liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Chantal ,
      Tja van die rust is nog niet veel gekomen en zelfs nu ben ik alweer aan t bedenken wat t volgende project gaat worden ahahahahh.

      Groetjes Rosita

      Verwijderen
  7. Rosita,
    Neem tijd en rust voor jezelf. Natuurlijk is het heel erg leuk om al die geweldig leuke dingen te doen, maar vergeet je zelf niet hoor!
    Groetjes,
    Nettie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Nettie ,
      Ik heb eigenlijk nog steeds niet echt veel rust gehad.
      Was t heeeeeel erg hard van plan maarja er komt weer vanalles tussen door en ik ben nu eenmaal zo'n muts die niet snel nee zegt ..tja en dan ben ik altijd de klos ;-).

      Groetjes Rosita

      Verwijderen
  8. Rosita,
    Het is inderdaad goed om naar je lichaam te luisteren!! Neem de tijd en rust voor jezelf die je denkt nodig te hebben, dan komt vanzelf alles wel weer goed!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Nellie , het gaat nu wel ietsje beter maar veel rust is er nog niet geweest maar ik ben denk ik ook geen mens om stil te zitten ,dat zal ook wel meespelen ;-)

      Groetjes Rosita

      Verwijderen
  9. Achach, wat ben je toch een bezige bij HEEEERRRLIJK!!!
    Maar ook even rustigjes aan doen is OOK HEEEEERRRLIJK Rosita!!
    We zien je vanzelf weer he!
    Veel liefs, Alix

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahahahh tja je hebt t gezien in Heesch van die rust is weer niets terecht gekomen ...ben weer heeeeel erg druk ..;-)

      Liefs Rosita

      Verwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita