Translater

teller

woensdag 8 februari 2012

Imagine




Ooit eens heeeeeeeeel wat jaartjes geleden ,(volgens mij al bijna 9 jaar ofzo) deze stempelafdruk gemaakt toen ik op vakantie was bij een knutsel vriendinnetje.Met het opruimen van mijn freubelhok kwam ik dit weer tegen en moest er meteen even mee aan de slag.Jammer genoeg weet ik niet meer van welk merk de prachtige giraf is maar ik was er toen meteen helemaal weg van en nu nog steeds ,wat is het toch een prachtige stempel ,,,wouwwwwww .
Ik heb de kaart op de volgende manier gemaakt,als eerste dus de afdruk gezet met stazon zwart.Daarna ingekleurd met kleurpotlood en de randen gesponsd met colorbox chalk oker.De stipjes op de hoeken zijn er weer met zwart opgezet en de tekst IMAGINE ook.De randen van kaart zijn gesponsd met bruine colorbox en daarna is de kaart gemat op een licht bruin cardstock en daar ook weer de randen van gesponsd.Dit geheel weer gemat op een streepjes designpapier en daar weer de tekst met zwart op gezet .Ook even een bloemetje gemaakt ,dat beinkt en vastgezet op het designpapier.Dit geheel weer gematop een lichtbruin cardstock,daar ook de randen weer van gesponsd en dat allemaal weer op een donkerbruine cardstock gezet en natuuuuuuuuuuurlijk ook daarvan weer de randen gesponsd ,,tja een mens moet toch iets doen om zich bezig te houden niet dan ahahhh .Zoals je ziet ..toen was t kaartje klaar en ik moet zeggen ..ik ben er WIJS mee ;-)Zo zie je maar weer waar t uitmesten van t freubelhok ook goed voor kan zijn ;-)Wie weet wat ik er nog meer tegen ga komen hahah .
Bedankt voor t kijken maar weer ... groetjes Rosita ;-)

6 opmerkingen:

  1. Heej Rosita! Wat een geweldige kaart, echt WIJS mooi! Wat leuk hè, om al die verschillende stijlen te zien. En TUUUUURLIJK mag je een ideetje bietsen, daar staan ze toch voor, dat doe ik ook wel. Je doet bij mekaar ideetjes op, anders blijf je in een stramien zitten, denk ik.Ik vind ide giraf een heel leuke stempel, je hebt hem er goed opgezet,haha!
    Groetjes, ALix

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Rosita,
    wat een geweldig mooie stempel heb je gebruikt.
    De kaart ziet er prachtig uit, ben benieuwd wat je nog meer tegen komt bij het uitmesten.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He meis, wat een waanzinnig gave kaart... Heb je mijn adres al of zal ik het even mailen...??? Dan zie ik hem wel komen... whahaha... XXX, Iris

    www.scrapeyes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, Rosiet wat een gave kaart, echt super.
    liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is zeker een prachtige stempel Rosita!
    Leuke kaart heb je ermee gemaakt!
    L.G. Bea

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita