Translater

teller

vrijdag 18 februari 2011

Hope & Peace

ZOOOOOOOO deze keer eens helemaal los gegaan op een fruitschaal ......jaaaaaaaaa en dan natuurlijk NIET als fruitschaal gebruikt maar er een mooi 'kunstwerkje 'van gemaakt voor in mijn hobby kamer aan de muur .
Een paar weekjes geleden was ik lekker een paar daagjes logeren en toen ik even wat boodschappen ging doen zag ik deze schaal . OOOOO ik zat meteen boordevol ideetjes.
De schaal is 47 bij 28 cm dus mooi groot .
De ondergrond heb ik eerst met gesso bewerkt en daarna met distress inkt gesponst .Daarna heb ik t mooie papier van Bo-Bunny er in verschillende vlakken op geplakt.
Groen cardstock gescheurd,beinkt met distress inkt en verfrommeld en dat als ondergrond voor de mooie paarse vintage foto's gebruikt . Deze moest ik gewoon hebben ,ik hoop dat ik er nog eens wat meer aan komen want ik vindt ze toch wel heel erg mooi !
Toen her en der wat bloemetjes en groen decoratie erbij gedaan .een mooie vlinder ook een beetje bewerkt met distress inkt en ,een oud kantje over de randen van t papier. Ook nog even de teksten ,swirls en vogels van Kaisercraft erbij gedaan en toen ..............was mijn werkstukje klaar !!
Wat een heerlijk dagje 'freubelen' is dit weer geweest ,op naar mijn volgende project ...heb alweer iets mijn koppie zitten ,nu nog zien dat t er ook een keertje weer uitkomt ;-)))

Ik wens jullie een heel fijn weekend toe ,groetjes Rosita

6 opmerkingen:

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita