Translater

teller

maandag 12 april 2010

zeist ...

Zo Zeist zit er weer op . 2 dagen heerlijk snuffelen tussen stempels ,inkten ,papier en toebehoren is toch wel heel erg geweldig .
Heb heel veel bekenden gezien en met verschillende dames ook even gebabbeld .
Jammer genoeg heb ik geen kans gehad om bij de workshops en make and takes te kijken of aan te schuiven ,had graag wat nieuwe ideetjes opgedaan !
Ik heb wat prachtige Stampotique stempels gekocht ,dat zijn punkachtige stempels die waanzinnig leuk zijn .Dan nog wat flesjes Smooch die heel erg leuk zijn om een mooie glanseffect te geven op projecten en kaarten .Dan was er van Craftynotions een soort glimmer mist maar dan zijn de kleuren en de dichtheid 10 x voller dan glimmer mist zelf en daar wil ik dus heel graag mee aan t spelen en uitproberen .Dan nog wat hele mooie nieuwe Alice in wonderland stempels ,ik ben daar helemaal weg van en kan t dan ook niet laten om idere keer als er nieuwe van zijn deze te kopen ...tja een mens kan maar een verslaving hebben ;-).
Nu eens t web af gaan struinen of er soms ook ergens potjes met TIJD te koop zijn want daar ga ik denk ik de komende een groot tekort aan krijgen ahahah .

Vandaag eerst even alles netjes een plekje geven en de rommel en was opruimen en dan denk ik toch dat ik vanmiddag zeker even mijn speelkamer in ga om even lekker wat te frutten ;-))

Jullie zien binnenkort wel wat resultaten ....euh ...hoop ik ;-)))

Groetjes Rosita

2 opmerkingen:

 1. Hey Rosita,

  Zoals je kan zien heb ik he blog gevonden en het ziet er allemaal prachtig uit hoor. Tja, de beurs was weer reuze, alleen vond mijn geldbeugel dat niet zo ;-)Veel dingen hebben dan ook een heel hoog "hebbiehebbie" gehalte he. hihihihi
  Ik ben ook al aan de slag gegaan met die superleuke nieuwe stempellijn en ze zijn gewoon fantastisch!!!
  Ik ga je blog ook volgen en hoop je snel weer te zien of spreken.
  Groetjes en liefs uit het "verre" Belgiƫ
  Rita xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Rosita,
  Die blendermarker werkt top. Al verschillende kaarten ingekleurd met distressinkt. Kijk maar eens op mijn blog.

  www.juulsblog.jouwweb.nl

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een berichtje op mijn blog achterlaat , ik lees ze altijd met heel veel plezier , liefs Rosita